Nieuws over vertalingen en taal

Dit zijn de voordelen van SEA

Dit zijn de voordelen van SEA

Binnen online marketing komt het begrip SEA, oftewel zoekmachine adverteren, veel aan bod. Het wordt vaak ingezet om snel zichtbaarheid te creëren voor je producten en diensten. Dit moet dan leiden tot meer traffic naar je website.

Wat een heel goed punt van SEA is, is dat je advertenties worden gepresenteerd aan diegenen die echt gericht op zoek zijn naar jouw producten en/ of diensten. Hieronder worden de andere voordelen van SEA in kaart gebracht.

Je bereikt de juiste persoon op het juiste moment

… omdat deze advertenties worden getoond aan personen die echt actief opzoek zijn naar jouw producten! Dit is dus net als zoekmachine optimalisatie (SEO), maar bij SEA krijg je de garantie om helemaal bovenaan te staan! Zoekmachine adverteren is zeer ideaal want de personen zitten dan meestal in de aankoopfase.

Groot bereik

Google Netwerk is heel erg groot; het bereikt 90% van alle internetgebruikers wereldwijd! Wanneer je dus adverteert, is de kans heel erg groot dat je advertenties een groot potentieel bereik hebben.

Binnen Google Netwerk zijn er twee netwerken te onderscheiden, namelijk het Google Display Netwerk  en het Google zoeknetwerk.
Tot het Display Netwerk behoort Google.com, Google Maps, Google Shopping etc.; en YouTube, Gmail en Blogger behoren tot het Display Netwerk.

Remarketing

Ook hier is remarketing mogelijk! Mensen die dus al eerder jouw advertenties hebben gezien aan de hand van zoekwoorden, krijgen deze advertenties ook nog eens te zien in het Display- en Zoeknetwerk. Remarketing is erg ideaal omdat je als adverteerder weet dat diegene specifiek naar jouw producten en/of diensten heeft gezocht. De kans dat je als irritant wordt ervaren is dus heel wat kleiner.

Het is heel erg dynamisch

Dit betekent dat er heel veel mogelijkheden beschikbaar zijn voor het optimaliseren van je advertenties en uitgaven.

Tevens heb je een krachtige combinatie wanneer je Google Adwords koppelt met Google Analytics; zo kun je traffic en conversies van je website meten en aan de hand hiervan je advertenties optimaliseren!

admin

Reacties zijn gesloten.